Bemutatkozás

Kedves Leendő Üzleti Partnerünk!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Besze Tamás Levente vagyok, a NANA CONSULTING Pályázati Tanácsadó és Projektmenedzsment Kft. ügyvezetője. 2003. évtől foglalkozom pályázati tanácsadással. Tanácsadói tevékenységemet állandó külső szakértők munkájával kiegészítve a 2012. évtől a NANA Consulting Kft. alapítása révén önálló vállalkozási formában végzem.
Alapításkor a cég működésének fő irányvonalaként – elsősorban kis-és középvállalkozások fejlesztési igényeit kiszolgálva – hazai és Európai Uniós pályázati források ismeretében pályázatírói és a nyertes projektekhez kapcsolódó projektmenedzsment szolgáltatást határoztam meg.

A vállalkozás tevékenysége (pályázati dokumentáció-készítés és projektmenedzsment szolgáltatás) az évek során további elemekkel egészült ki az alábbiak szerint:

  • Fejlesztési igényfelmérés
  • Pályázatfigyelés és jogosultsági vizsgálat
  • Pályázati dokumentációk, Üzleti tervek, Megvalósíthatósági tanulmányok, CBA és Cash flow elemzések készítése
  • Projektmenedzsment
  • Pályázati utókövetés

A vállalkozás alapításánál elsődleges célja az volt, hogy a pénzügyi életben gyakran hiányolt, megalkuvást nem tűrő üzleti korrektséget képviseljük. Ezt bizonyítandó egy-egy pályázati ötlet esetén térítésmentesen vizsgáljuk meg a leendő partnerünk pályázat feltételeknek való megfelelését és csak az általunk is versenyképesnek ítélt pályázati ötlet megvalósítására vállalunk el megbízást. Ennek legtöbb esetben a partnereink és közöttünk kialakult bizalom az eredménye, amely megítélésünk szerint egy-egy projekt sikeres megvalósításával kapcsolatban elengedhetetlen feltétel.

Amennyiben beruházási ötlete van, illetve pályázni szándékozik, kérem keressen bennünket, hogy hozzásegíthessük üzleti sikereihez!

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Besze Tamás Levente
ügyvezető

Contact:
NANA CONSULTING Kft.
6763 Szatymaz, Jókai u. 86.
Tel.: +36 20 545 8687
Email: besze.tamas@t-online.hu